Kylie Jenner Lip Kit – světový fenomén?

by Nikol on / Makeup

Kylie Jenner. Vetšině z nás si právě při tomto jménu vybaví krásné plné rty s ním spojený Botulotoxin, silné konturování úst možná i známou #KylieJennerChallenge. Neuteklo Vám ale něco?
„Kylie se jednou rozhodla pro zvětšení svých rtů a nemyslím, že by na tom bylo něco špatně. Pokud se ale pro něco takového jednou rozhodne, měla by si za tím i stát a to nejen před novináři.“ říká v jednom z rozhovorů starší setra Khloe. Trvalo opravdu dlouhou dobu, než se Kylie rozhoupala k veřejnému přiznání něčeho tak zřejmému jako, že její ústa nejsou jen dokonale vykreslená.
Dost už o rtech Kylie! Přišla řada na nás. Začátek roku 2016 totiž Kylie odstartovala svou první řadu kosmetických produktu značky ‚KylieCosmetics‘, kterými nemohlo být nic jiného než-li právě lesky s konturovací tužkou. Samotné obaly byly inspirovány také Kylie. Mnozí z vás možná nevědí, že rty na přebalu jsou Kylieny, stejně tak jako rukopis na kartě přiložené ke každému odeslanému boxu s objednanými lesky. 

Čím jsou lesky Kylie Jenner tak výjimečné? Nu, kromě toho, že jde přeci o KYLIE JENNER, je zde samozřejmě i spousty jiných úžasných faktorů, proč si je musíte zkrátka zamilovat. Už jen balení je naprosto unikátní. Při převzetí balíčku čekejte černý designový box s děkovnou kartou podepsanou Kylie. Uvnitř samozřejmě menšími boxíky, rozdělené na část pro samotný lesk a dále konturovací tužku. 

Image title

Image title

Řada odstartovala odstíny matných lesků „True Brown K“,„Candy K“ a do třetice „Dolce K“, jež byla pojmenovaná podle domácího mazlíčka z dětství. Připravovaná kampaň byla tak účinná, že po spuštění prvního prodeje na stránce kyliecosmetics.com bylo kompletně vyprodáno do 30 sekund! Zájem byl tak obrovský, že ani ne do dvou měsíců přišly další odstíny: „Mary Jo K“ – pigment je inspirován krvavými rty a pojmenován po babičce Kylie a nakonec „Posie K“ – snad nejvíce sladký, růžový odstín celé dosavadní řady údajně pojmenovaný po fanynce. Po měsíci přichází team Kylie s novým odstínem „22“ – bohužel se mi nepodařilo dohledat, proč má rtěnka takto specifický název. Spekulace směřují na oblíbené číslo Kylie. 
Pokud zvažujete nákup některého z lesků právě kosmetiky 'Kylie Cosmetics' vřele doporučuji instagramovou stránku @kyliecosmetics, na které vám rozhodně žádná z novinek neuteče! 

Tak jaký odstín je vás oblíbený?

 

Nikol

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *